SDA / Data Science: Využití Analytických Dovedností v Black Friday

Data Science: Využití Analytických Dovedností v Black Friday


Máme tady BLACK FRIDAY a my jsme se na něj rozhodli přinést trochu jiný pohled. Každoroční událost Black Friday přináší nejen záplavu lákavých slev a akcí, ale také ohromné množství dat. To, co na první pohled vypadá jako pouhé nakupování, je ve skutečnosti pokladnicí informací pro oblast známou jako Data Science. Tato disciplína spojuje analýzu dat, statistiku a programování s cílem získat hlubší vhledy a informace, které mohou pomoci firmám lépe porozumět zákazníkům a zlepšit své strategie.

Black Friday je pro Data Science fascinujícím obdobím, kdy společnosti sbírají masivní objemy dat o zákaznících, jejich nákupním chování a preferencích. Tato data mohou být analyzována s využitím různých statistických nástrojů a algoritmů strojového učení, aby se identifikovaly vzory a trendy. Například predikce trendů nákupů, personalizované nabídky a doporučení založená na chování zákazníků jsou výsledky, ke kterým může Data Science pomoci.

Studium Data Science není však jednoduchou záležitostí. Je to multidisciplinární obor, který vyžaduje znalosti z matematiky, statistiky, programování a obchodu.

Přidej se k nám a objev, jak může Data Science revolučně změnit přístup k obchodu, zejména v období jako je Black Friday. V našem kurzu nejenže prozkoumáš obrovský potenciál dat během této události, ale naučíš se také propojovat analytické schopnosti s konkrétními oblastmi podnikání.

Přihlas se na bezplatný webinář a jisti více o tomto kurzu.